Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g19g61kcal2g12.1g0.4g1.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g26g22kcal0.3g4.8g0.1g0.5g
Omena, keskikokoinen 200g44g15kcal0.1g3.1g0.1g0.8g
Marja keskiarvo 44g21kcal0.3g3.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g239kcal5.4g46.2g1.6g7.8g
Valittu annoskoko132g119kcal2.7g23.1g0.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna66g60kcal1.4g11.6g0.4g2g
Arvot/100g100g90kcal2g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483