Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Purjosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g19g10kcal1.1g1g0.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton7g13kcal0.3g0.4g1.1g0.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g118kcal4.8g16.4g3.2g1.6g
Valittu annoskoko133g59kcal2.4g8.2g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g30kcal1.2g4.1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035