Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras13g40kcal1.7g7.2g0.4g1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g19g19kcal1.7g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g159kcal7.6g27g1g4.6g
Valittu annoskoko133g80kcal3.8g13.5g0.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna66g40kcal1.9g6.8g0.3g1.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374