Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g7.8g48kcal0g0g5.4g0g
Liivate 1g3.6kcal0.9g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g10g10kcal0g2.2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.4g1.4kcal0.4g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa21g21kcal2.3g0.6g1g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)21g33kcal1g3.3g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g21g92kcal1.5g14.1g4.1g0.7g
Maitorahka, Valio, 0,326g17kcal2.9g1.1g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g16g83kcal0.8g8.1g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g628kcal19.6g60.6g35.2g1.8g
Valittu annoskoko133g314kcal9.8g30.3g17.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g157kcal4.9g15.2g8.8g0.5g
Arvot/100g100g237kcal7.4g22.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794