Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lampaanlihan, vähärasvainen7.8g14kcal1.5g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl0.6g3.8kcal0g0.3g0.3g0g
Kukkakaali, tuore9g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g78kcal4.6g8.2g2.8g1.8g
Valittu annoskoko133g39kcal2.3g4.1g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g20kcal1.2g2.1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758