Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti5.6g27kcal1.4g1.9g1.6g1.6g
Soijajauho rasvainen 5g23kcal1.7g1.2g1.2g0.6g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 44g166kcal12.2g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g543kcal44.4g12.8g34.6g4.4g
Valittu annoskoko133g271kcal22.2g6.4g17.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna66g136kcal11.1g3.2g8.7g1.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.8g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595