Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.6kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maksa naudan 73g96kcal13.5g4.3g2.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g310kcal30.6g13.2g14.6g2g
Valittu annoskoko133g155kcal15.3g6.6g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna66g78kcal7.7g3.3g3.7g0.5g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632