Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g21g15kcal0.5g3.5g0g0g
Juuriselleri 16g4.9kcal0.2g0.7g0g0.5g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g10g3.2kcal0.1g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g21g20kcal1.7g2.9g0.1g1.7g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g153kcal5.8g27g1.6g7.6g
Valittu annoskoko132g77kcal2.9g13.5g0.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna66g38kcal1.5g6.8g0.4g1.9g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840