Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.8g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 7.4g54kcal0g0g6.1g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g23g89kcal0.4g21.8g0.1g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g33g13kcal0.2g3.3g0.2g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g56kcal2g0.6g5g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g12g23kcal1.8g0.9g1.3g7.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g815kcal13g95.6g43g15.8g
Valittu annoskoko132g407kcal6.5g47.8g21.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna66g204kcal3.3g23.9g10.8g4g
Arvot/100g100g308kcal4.9g36.1g16.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255