Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)88g636kcal0.1g0.1g70.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 25g72kcal3.9g0.1g6.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g1423kcal8g2.8g154g0g
Valittu annoskoko132g712kcal4g1.4g77g0g
Annoskoko puolitettuna66g356kcal2g0.7g38.5g0g
Arvot/100g100g538kcal3g1.1g58.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435