Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g20g34kcal3.8g0g2g0g
Keittojuurekset, apetit10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g28g20kcal0.4g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g112kcal8.6g9.6g4g0.4g
Valittu annoskoko133g56kcal4.3g4.8g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g28kcal2.2g2.4g1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.2g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681