Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)17g10kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g136kcal3.2g24.8g2g4.4g
Valittu annoskoko133g68kcal1.6g12.4g1g2.2g
Annoskoko puolitettuna66g34kcal0.8g6.2g0.5g1.1g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.4g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305