Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.9g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5.5g8.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g110kcal2.6g15.4g3.6g1.6g
Valittu annoskoko133g55kcal1.3g7.7g1.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g28kcal0.7g3.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615