Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 35g58kcal5.9g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Maustekurkku18g2.9kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalaliemi laimennettu 35g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 13g39kcal2.4g0.3g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g32kcal0.2g0.3g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g278kcal17.8g4.4g21g1.4g
Valittu annoskoko133g139kcal8.9g2.2g10.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g70kcal4.5g1.1g5.3g0.4g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195