Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Paistijauheliha 10%33g56kcal6.6g0g3.3g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g3.7g13kcal0.4g2.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parmesan formaggio da pasta2.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 7.3g8.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g51g21kcal2.6g2.5g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g11g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.7g17kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g290kcal23g21.2g12.2g2g
Valittu annoskoko133g145kcal11.5g10.6g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna66g73kcal5.8g5.3g3.1g0.5g
Arvot/100g100g109kcal8.7g8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096