Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)38g68kcal7.1g0g4.1g0g
Hapukoor 20% (Alma)26g54kcal0.7g0.8g5.2g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Hapankorppu 19g65kcal1.9g11.8g0.4g3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.3g1.4kcal0g0.1g0g0g
Liivate 2.3g7.8kcal1.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g554kcal25.4g28g35.4g6.4g
Valittu annoskoko133g277kcal12.7g14g17.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna67g138kcal6.4g7g8.9g1.6g
Arvot/100g100g208kcal9.6g10.5g13.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254