Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 14g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g20g37kcal4.9g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)28g20kcal3.4g1g0.3g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g317kcal21.4g5.8g23.2g1.4g
Valittu annoskoko133g159kcal10.7g2.9g11.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g79kcal5.4g1.5g5.8g0.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769