Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 19g57kcal3.4g9.1g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK5.2g8.4kcal1.1g0g4.7g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g180kcal14.8g18.2g12.8g4g
Valittu annoskoko133g90kcal7.4g9.1g6.4g2g
Annoskoko puolitettuna66g45kcal3.7g4.6g3.2g1g
Arvot/100g100g68kcal5.6g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917