Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.8g1.5kcal0.2g0.1g0.1g2.8g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5.1kcal0.6g0.6g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk13g51kcal4.9g2g2.5g1.5g
Vehnälese 11g26kcal1.5g1.7g0.5g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g106kcal0g0g11.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.4g57kcal2.3g0.6g4.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g492kcal19g10g39.8g19g
Valittu annoskoko133g246kcal9.5g5g19.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna66g123kcal4.8g2.5g10g4.8g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362