Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee113g220kcal21.1g0g15.2g0g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g597kcal43g0.4g47.6g0.4g
Valittu annoskoko133g299kcal21.5g0.2g23.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g149kcal10.8g0.1g11.9g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.2g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603