JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 103g129kcal21.6g0g4.6g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g15g34kcal4.8g0.1g1.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.9g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g5.6g22kcal1.8g0g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g383kcal57g2.2g15.8g0.2g
Valittu annoskoko133g192kcal28.5g1.1g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna66g96kcal14.3g0.6g4g0.1g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.8g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642