Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g60g14kcal0.7g2g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g30g54kcal5.7g0g3.6g0g
Siirappi 4.5g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g169kcal13g11.4g7.4g2.8g
Valittu annoskoko133g84kcal6.5g5.7g3.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna66g42kcal3.3g2.9g1.9g0.7g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052