Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Ruislese 3.2g9kcal0.5g0.8g0.1g1.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g9g35kcal1.3g5.2g0.8g1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)28g99kcal3.4g19.6g0.5g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g570kcal19.8g106.2g4.2g13.2g
Valittu annoskoko133g285kcal9.9g53.1g2.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna66g142kcal5g26.6g1.1g3.3g
Arvot/100g100g215kcal7.5g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948