Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)36g7.2kcal0.2g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g144kcal2.8g11.8g9g3.6g
Valittu annoskoko133g72kcal1.4g5.9g4.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna66g36kcal0.7g3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g54kcal1.1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174