Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g28g203kcal0.3g0.3g22.5g0g
Fariinisokeri28g114kcal0g28.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten6.3g21kcal1.5g2.8g1.3g0.7g
Pandan tumma suklaa 150 g10g53kcal0.5g5.1g3.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g14g74kcal1.3g7.5g4.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl7g41kcal1.5g0.4g3.6g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g1182kcal16.6g92.8g84.6g3g
Valittu annoskoko133g591kcal8.3g46.4g42.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna66g296kcal4.2g23.2g21.2g0.8g
Arvot/100g100g445kcal6.3g34.9g31.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773