Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys160g208kcal32g0g9.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Pakaste vihanneksia333g133kcal10g18.3g3.3g10g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1681kcal138.8g56.2g101.6g21g
Valittu annoskoko1320g841kcal69.4g28.1g50.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna660g420kcal34.7g14.1g25.4g5.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298