Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g716g788kcal57.3g143.2g0g35.8g
Punajuuri, keitetty, suolaton 502g197kcal5.1g35.4g1g12.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 57g500kcal0g0g56.5g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Riisijauhoseos, gluteeniton 38g131kcal0.9g30.4g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g3255kcal128g421.6g115.6g101g
Valittu annoskoko1320g1628kcal64g210.8g57.8g50.5g
Annoskoko puolitettuna660g814kcal32g105.4g28.9g25.3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390