Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)156g169kcal36g0g2.8g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g18g18kcal0.4g0.8g1.4g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g6.3g20kcal0.6g3.1g0.6g0.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g63g225kcal7.5g45.6g0.9g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g88g70kcal2.5g9.5g1.7g3.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g50g210kcal1g1.5g22.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g1522kcal99.8g139g60.8g16.2g
Valittu annoskoko1320g761kcal49.9g69.5g30.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna660g381kcal25g34.8g15.2g4.1g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387