Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 667g106kcal5g13.3g0.7g13.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Nokkonen 27g12kcal1.6g0.3g0.2g1.1g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g133g23kcal2.1g3.6g0g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g822kcal25g64g46g42.6g
Valittu annoskoko1320g411kcal12.5g32g23g21.3g
Annoskoko puolitettuna660g206kcal6.3g16g11.5g10.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738