Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)139g56kcal1.5g10g0.7g1.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g100g75kcal5.5g11.9g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus56g191kcal12.9g29.8g2.1g3.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g282g169kcal4.5g33.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2642g1536kcal107.6g173.2g42.2g11g
Valittu annoskoko1321g768kcal53.8g86.6g21.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna660g384kcal26.9g43.3g10.6g2.8g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196