Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g140g546kcal0.3g135.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2642g7200kcal142.4g910.4g326.8g47.6g
Valittu annoskoko1321g3600kcal71.2g455.2g163.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna661g1800kcal35.6g227.6g81.7g11.9g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257