Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 455g313kcal23g42.5g1.8g14.1g
Vesi4546g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)273g74kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Parsakaali brokkoli 909g319kcal42g17.7g2.7g22.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1364g818kcal20.5g177.3g1.4g12.3g
Pestokastike, yrttikastike 341g1666kcal27.9g4.8g170.3g13.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g614kcal0g0g68.2g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2046g2659kcal368.2g45g124.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12926kcal970.2g600.8g739.4g138.6g
Valittu annoskoko10000g6463kcal485.1g300.4g369.7g69.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3231kcal242.6g150.2g184.9g34.7g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794