Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)135g257kcal16.2g31.5g6.3g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g449g674kcal71.9g18g35.9g0g
Purjosipuli 449g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Valkosipuli 31g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Kalaliemi Maggie, annos 5g11g29kcal1.2g2.7g1.6g0g
Ruohosipuli, tuore112g30kcal1.6g4.3g0.7g1.2g
Soijakastike 135g81kcal7g12.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g2418kcal217g170.4g91.4g22.6g
Valittu annoskoko1323g1209kcal108.5g85.2g45.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna662g605kcal54.3g42.6g22.9g5.7g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676