Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 413g121kcal3.9g18.6g1.7g7.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g75g240kcal39.1g21g0.4g12g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss113g349kcal27g0.9g25.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g2665kcal264.4g125.6g119.4g51.8g
Valittu annoskoko1323g1332kcal132.2g62.8g59.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna662g666kcal66.1g31.4g29.9g13g
Arvot/100g100g101kcal10g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315