Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g451g631kcal72.1g11.3g33.4g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Creme Bonjour 15% valkosipuli225g406kcal15.3g8.6g33.8g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g198g694kcal25.8g132.9g5g13.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g180g451kcal30.7g0.2g36.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g259g53kcal1.6g9.8g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g4488kcal292.4g328.6g218.4g36.4g
Valittu annoskoko1323g2244kcal146.2g164.3g109.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna662g1122kcal73.1g82.2g54.6g9.1g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116