Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)675g878kcal141.8g3.4g33.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g225g290kcal9.4g11.5g22.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima281g1097kcal81.6g0g84.4g0g
Tilli, tuore 84g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Ruohosipuli 34g7.6kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g4608kcal473.2g34g283.2g5.8g
Valittu annoskoko1323g2304kcal236.6g17g141.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna662g1152kcal118.3g8.5g70.8g1.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096