Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 82g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Poronliha, paistettu 225g450kcal55.8g0g25.3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g250g100kcal2.5g20.2g0.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g1187kcal118.2g51.2g55g4.6g
Valittu annoskoko1323g593kcal59.1g25.6g27.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna662g297kcal29.6g12.8g13.8g1.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305