Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras125g400kcal17.2g72.5g4g10.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g188g188kcal16.9g26.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2648g1590kcal77.8g272g11g46.8g
Valittu annoskoko1324g795kcal38.9g136g5.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna662g398kcal19.5g68g2.8g11.7g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374