Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Lampaanlihan, vähärasvainen78g143kcal14.8g0g9.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.3g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl6.3g38kcal0.4g2.9g2.8g0g
Kukkakaali, tuore94g19kcal1.7g2.1g0.3g1.7g
Keittojuurekset, apetit125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2650g784kcal43.6g81.6g29.8g18.4g
Valittu annoskoko1325g392kcal21.8g40.8g14.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna663g196kcal10.9g20.4g7.5g4.6g
Arvot/100g100g30kcal1.6g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758