Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 408g437kcal94.3g0g6.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%300g480kcal8.1g8.1g45g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio 6g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g2440kcal222.4g127.6g107.4g22g
Valittu annoskoko1326g1220kcal111.2g63.8g53.7g11g
Annoskoko puolitettuna663g610kcal55.6g31.9g26.9g5.5g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164