Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kidneypapu, suolaliemessä88g96kcal6.8g15.8g0.4g7g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g140g135kcal11.2g19.6g1.1g11.2g
Paistijauheliha nauta 5%350g452kcal72.9g0g17.5g0g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.6g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g259g91kcal2.6g17.6g1.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g49g36kcal2.2g6.3g0.1g0g
Persilja 42g12kcal0.6g0.5g0.1g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2653g2141kcal199g144g82g59g
Valittu annoskoko1326g1071kcal99.5g72g41g29.5g
Annoskoko puolitettuna663g535kcal49.8g36g20.5g14.8g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219886