Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250g160kcal8g12g8.7g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)375g675kcal71.3g0.4g41.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)263g536kcal7.3g8.4g52.5g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Hapankorppu 193g651kcal19.1g118.2g4.1g29.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 63g14kcal0.2g1g0g0.1g
Liivate 23g79kcal19.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g5537kcal256.6g283.2g356.2g63.2g
Valittu annoskoko1328g2768kcal128.3g141.6g178.1g31.6g
Annoskoko puolitettuna664g1384kcal64.2g70.8g89.1g15.8g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254