Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow53g196kcal7.5g37.9g1.7g1.6g
Kesäkurpitsa394g67kcal1.6g9.8g2.4g2.8g
Tomaattimurska, 1 prk225g60kcal1.3g11.9g0.4g3.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g56g84kcal10.1g0g5.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g225g241kcal52g0g22.5g0g
Maizena maissitärkkelys11g39kcal0.1g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g1632kcal167g176.2g64.8g20.8g
Valittu annoskoko1327g816kcal83.5g88.1g32.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna664g408kcal41.8g44.1g16.2g5.2g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057