Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala120g384kcal18g70.8g3.1g12g
Maitojuoma, profeel, valio400g80kcal13.2g7.2g0g6g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 120g51kcal11.8g0.5g0.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 120g166kcal15g0.4g11.8g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Ruokasuola jodioitu 6g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g500g325kcal55g21g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2656g2802kcal226g263.6g93g36g
Valittu annoskoko1328g1401kcal113g131.8g46.5g18g
Annoskoko puolitettuna664g701kcal56.5g65.9g23.3g9g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040