Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 113g996kcal0g0g112.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g3004g601kcal39.1g90.1g6g0g
Kasvisliemikuutio 83g252kcal7.8g11.2g19.4g1.3g
Katkarapu 2028g1387kcal292.8g0g22.3g0g
Herne 901g621kcal45.6g84.4g3.6g27.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g26g27kcal2.1g4.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.8g0.5g4g
Spagetti 3755g12292kcal382.7g2493.4g41.3g125.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g75g293kcal24.8g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33022kcal1593g5378.4g454g319g
Valittu annoskoko10000g16511kcal796.5g2689.2g227g159.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8255kcal398.3g1344.6g113.5g79.8g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844