Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g241kcal0g59.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 181g733kcal0g180.4g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala904g2892kcal135.5g533.1g23.5g90.4g
Maitojuoma, profeel, valio3012g602kcal99.4g54.2g0g45.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 904g383kcal88.6g3.6g0.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 904g1253kcal113g2.7g88.6g0g
Oliiviöljy 226g1998kcal0g0g225.9g0g
Ruokasuola jodioitu 45g1.2kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g3765g2447kcal414.2g158.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21100kcal1702g1983.4g700.4g271.2g
Valittu annoskoko10000g10550kcal851g991.7g350.2g135.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5275kcal425.5g495.9g175.1g67.8g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040