Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 180g137kcal31.1g0g1.3g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g450g293kcal7.7g54g0g0g
Palsternakka 90g57kcal0.5g10.6g0.4g4.1g
Kalaliemikuutio 6.6g20kcal0.7g2.2g0.9g0.1g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2658g1022kcal80.2g134.6g5.2g9g
Valittu annoskoko1329g511kcal40.1g67.3g2.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna665g256kcal20.1g33.7g1.3g2.3g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075