Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 124g405kcal12.6g82.2g1.4g4.1g
Herne 150g103kcal7.6g14g0.6g4.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 143g28kcal1g4.3g0.1g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Maissi, purkki Rainbow119g71kcal2.3g11.3g1.8g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 38g85kcal5.3g0.6g6.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 375g345kcal59.3g9.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2659g2251kcal182.2g275.4g38.6g34.4g
Valittu annoskoko1330g1125kcal91.1g137.7g19.3g17.2g
Annoskoko puolitettuna665g563kcal45.6g68.9g9.7g8.6g
Arvot/100g100g85kcal6.9g10.4g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221