Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 100g26kcal1.6g3.5g0.2g1.9g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g209kcal4g9.4g16.6g4.4g
Valittu annoskoko133g105kcal2g4.7g8.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna67g52kcal1g2.4g4.2g1.1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180