Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kuohukerma25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g473kcal32.4g4.2g36.2g0.8g
Valittu annoskoko133g237kcal16.2g2.1g18.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna67g118kcal8.1g1.1g9.1g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.6g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005